Gårdagens outfit

IMG_4600 IMG_4603 IMG_4611

Igår var det sol och härligt väder tillskillnad från idag då regnet öser ned.

Har fyndat en ny blus som jag verkligen gillar. Den kommer helt otippat från Cubus, ett ställe jag sällan besöker.

Den finns i butik nu.

Blus.

Blus: Cubus

Jeans: Seven for All Mankind

Ballerinas: Present från mamma, liknande finnshär.

.

15 thoughts on “Gårdagens outfit

 1. Verkligen superfin matchning! Fick med mig två par 7 jeans 😉 hade inte tänkt att köpa det först men jag hade inte tid att leta efter True R som jag oftast annars köper men jag är supernöjd. kram kram

 2. Åh vad snygg du är!! Så himla fin du blev i håret! Passar dig jättebra! superfin blus, det blir till å kolla in Cubus nu då 😉 hihi Vill jättegärna träffas i sommar, hade vart såå kul! puss å kram finaste josi

  • Viktoria:
   Ja kolla Cubus, de är konstiga i strlk.
   Jag har en 42:a på min. :)
   Vi håller kontakten hjärtat och ses i sommar på west coast!
   Puss och kram finaste Vijo:)

 3. Wow Knockout som vanligt. Hade aldrig gissat på Cubus. Håret är så snyggt, fattar inte att det växer så fort. Äter du nåt hemligt växtpiller? Mitt växer ju i snigelfart. Puss

  • Carina:
   Ja man kan verkligen hitta guldkorn där.
   Jag glömmer av det bara.
   Ha en fin helg!
   Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *