Ja tack!

Esprit

Det finns otroligt mycket snyggt hos Esprit nu till hösten och vintern. Både till vardags och för festen du ska gå på. Eller kanske julbordet, affärslunchen eller familjemyset. Vinterjackor, skor och sedan mängder med läckra accessoarer.

Några av mina favoriter ser du här ovan. Jag gillar verkligen grått som färg, året runt från topp till tå. Så enkelt att matcha med andra färger och du ser alltid väldigt välklädd ut.

Denna outfit skulle jag gärna bära idag.

En enkel sweatshirt bör finnas i allas garderober. Man piffar enkelt till den med ett statement halsband eller scarf. Likaså ett par perfekt slitna grå jeans. Just denna variant har en klassisk och snygg passform och en riktigt fin tvätt. Inte för sliten och inte heller för mörk eller ljus.

Ett par svarta mockapumps funkar till allt och kan varieras i oändlighet. Har själv upptäckt att mocka är det absolut bekvämaste att ha på fötterna. Både när det gäller pumps och ballerinas. De formar sig fint efter foten. Och speciellt nu när jag är gravid och mina fötter känns lite svullna.

Och är inte denna mössa hur  söt som helst? Kan vara en bra julklapp till någon som du tycker om. Den finns även i svart.

Kika in hos Esprit för mer inspiration och härligheter!

One thought on “Ja tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *