Vecka 40

IMG_1956 IMG_1948

Välkommen  v 40!

Nu närmar det sig med stormsteg. Beräknad förlossningsdag är 4:e jan. Får se om vi klarar nyåret eller ej. Kan ju gå över två veckor också, vem vet.

Jag känner mig stor och är väldigt trött nu, sover sämre och så har C varit sjuk igen. Skönt  och mysigt att mina föräldrar varit här.

Igår passade jag på att besöka min frisör, kommer dröja ett tag innan jag kommer kunna gå igen. Härligt att klippa av en rejäl bit.

.Klä

Klänning: Proud

.

16 thoughts on “Vecka 40

  1. Sjukt snygg är du i alla fall! Jättefint ditt hår blev. Jag är behov av en ny frisör kan du inte maila mig frisörens namn och salong till mig? Min frisör förstörde mitt hår sist då jag var där. Så spännande med bebisen förstår att du är trött nu. kramar

  2. Så fint håret blev !
    Smart att klippa det innan bebisen kommer :)
    Vecka 40 redan tiden går så fort!
    Ha en fin söndag
    Kram

  3. Ah sa fin du ar hur lyckas du???!! Och verkligen jatte snygg i haret – vilken snygg blowdry :-) Sa spannande det ar nu! Kan knappt barga mig! Ar ocksa super trott och sover jatte daligt.
    Sjalv har jag tid pa sjukhuset den 9:e jan for antingen kjesarsnitt eller igangsattning – doktorn bestammer vilket av det det blir, da han kommer undersoka mig (och mina aderbrack i ljumsken!) samma morgon.
    Men det ar skont att ha ett bestamt datum, och veta att jag iallfall inte kommer ga over tiden (ursprungliga bf ar 11 jan). Undrar vem som “hinner” forst av oss hihi!
    Onskar dig all lycka infor den stora dagen!
    Manga bamse kramar
    <3 <3 <3

  4. Så skönt att fixa håret vännen. Du är som vanligt superdupersnygg, fattar inte hur du lyckas vara så fräsch i vecka 40 😀
    Hoppas nu att väntan inte blir alltför lång för er…. Ser fram emot att få bild på lillbebisen!
    Puss o kram sötaste J!

  5. Fining , ser ut som du kan föda fem bebisar, så pigg och snygg!! Idag har vi shoppat i lillifee affären :-)) Får bli en middag när vi kommer hem. Se till att knipa ihop över nyår

  6. SNYGGING 😉
    Vi får väl nästan hoppas för bebisens skull att du kniper ett par dagar till då. Jag har ett december barn och hon klagade jämt över det förr. Ja ända tills hon fyllde tjugo och kunde gå på systemet själv haha….
    KRAMIS

  7. En sak är i alla fall säker: du blir bara snyggare och snyggare! Ser inte ett spår av trötthet i dina bilder även om du kanske känner dig så. Önskar jag kunde se lika fräsch ut som dig fast jag inte ens är med barn…
    Hade du sett mig idag hade du nog inte kännt igen mig… uppkavalde armar, städat och skrubbat ugnar och oljat bänkskivor hela dagen. NOT så chic at all, typ, haha!
    Önskar dig en härlig ny vecka och hoppas att jag hinner önska dig ett GOTT NYTT ÅR innan tisdag, om inte, så får du en bamsekram NUUUU!!!
    KRAM
    Judita

  8. så fin mamas:)praktiskt att fixa håret innan bebis tittar ut,spännande jag har en tjej som fyller 2 jan och gissa om man var nervös under nyår hihi kram

  9. Spännande! Stort lycka till Johanna!. Jag tycker du ser jätte fin ut. Hade också velat sett ut som dig när jag var i V 40.

    Kram!

  10. Du är sååå vacker hjärtat… tänk att det är så nära nu, vad underbart för er! Förstår att du är trött men kan lova att du inte ser ett dugg trött ut, bara strålande fin! Vad skönt och mysigt att föräldrarna har varit på besök. Hoppas att ni får ett underbart nyår nu. Många kramar till dig!

  11. Så snygg du blev i håret! Och din klänning, olala så snygg!!!;)
    Tänk så nära det är nu. Spännande för er!!!;)

    Gott nytt år finaste!
    Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *