It’s a boy!

20140113-072415.jpg

Äntligen så är han här.

Efter lång väntan kom han tillslut med en väldig fart.
Vi mår bra men är trötta.
Nu ska jag njuta och mysa i bebisbubblan.

Vi ses…

15 thoughts on “It’s a boy!

 1. Ettt stort grattis till er alla i familjen!!!
  Skönt att er väntan nu är över och att allt gick bra när lillprinsen äntligen bestämde sig för att möta världen. Kanske var det snön han väntade på 😛 Ha det så mysigt i bebisbubblan nu, njut av det nya livet som tvåbarnsmamma så ses vi här på bloggen sen hoppas jag.
  JÄTTEKRAMAR ANNA
  (Visste ju att det var en kille hihi..)

 2. Men vad glad jag blir! Stort grattis till prinsen, vilken lycka! Ta hand om er på allra bästa sätt och njut av den lille gobiten. Önskar er all lycka till med lillprinsen :) Många grattis kramar från mig

 3. Weiiiiii!!!!! Äääääntligen! GRATTIS OCH BAMSEKRAMAR TILL ER!!!
  Jag har inte varit inne hos dig på några dagar och så tänkte jag att näääe, nu måste ju bebben ha ploppat ut så jag hoppade bokstavligen till när jag såg de små fossingarna och gav ifrån mig ett litet tjut, nästan så mina arbetskamrater trodde att det hade hänt nåt, haha!
  Njut och ha det så bra och hoppas att ni båda mår toppen!
  Ska till Sthlm på torsd-fred, Formex!
  KRAAAAM min lilla vän!
  Judita

 4. ÅÅ Grattis, Grattis, Grattis till den lille gossen!! Hoppas ni mår bra hela familjen och allt har gått bra! Kan tänka mig att lilla C är en mäkta stolt storasyster <3 Massa pussar å kramar till världens finaste Josi och familj från 46vj m grabbar

 5. Grattis igen min vän, jag visst ju att det var en liten pojke <3 han är så söt! Visade Nelson bild!!!

  Njut i bebisbubblan

  Puss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *