Nu är vi fyra…

IMG_2217 IMG_2285 IMG_2330 IMG_2337 IMG_2357

Nu har vi varit hemma ett par dagar och saker och ting börjar sakta falla på sin plats. Tänk hur fort man glömmer av hur små och hjälplösa de är.

Och framför allt hur mycket och hur ofta de vill äta. Hela tiden ju!

Lilla C är så stolt över lillebror. Hon är så duktig att jag nästan spricker. Hon hjälper till med blöjbyten (vilket blir en hel del), klappar, pussar och kommer springandes så fort han gnyr.

Sedan lillebror kom till världen i lördagsnatt har det inte bjudits på mycket sömn. Försöker så gott det går att vila på dagen. Men det är inte min starkaste sida.

.Vill tacka för alla fina och värmande gratulationer, hälsningar, fina blommor och presenter vi fått. Det värmer verkligen.

Tanken är att jag bloggar på som vanligt men ni förstår säkert att det kommer dugga lite glesare mellan inläggen ett tag framöver.

Många kramar till er alla!

9 thoughts on “Nu är vi fyra…

  1. Åh vad mysigt! Ja visst glömmer man fort. Kan inte fatta att det snart gått 8 månader sen vi hade en sån där lite buse hemma. Nu har vi en stor tjej som hasar sig runt på golvet och är allt annat än still 😉 . Njut vännen! Stor kram till hela familjen ♥

  2. Å grattis till en till liten fining! Min sista är 10 månader nu och jag inser att ju fler barn desto mindre chans att få tillräckligt med sömn. Men så har jag ju tre också, så det är mer än nog 😉 Ta vara på tiden och njut! Kram

  3. Det är svårt att vila om dagarna men på något sätt får man superkrafter när man är småttismamma. Kul att höra att storasyster är så stolt. Det är så konstigt att de som förr var så små plötsligt blir så stora när nya bebisen kommer. Eller hur?
    Härligt att du bloggar på som vanligt för det gillas 😉
    Kram Anna

  4. Åh vad härligt att C är så glad i lillebror, så sött! Ja tänk vad snabbt man glömmer hur det var i början. Superbra att lillebror vill äta men hoppas ändå han låter sin vackra mamma sova lite också;) Hoppas att hela lilla familjen får en underbar helg<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *