Yes or No?

P1070902P1070901 P1070899

Brukar egentligen inte vara speciellt intresserad av dessa samarbeten som butikerna har lite titt som tätt med olika kändisar eller designers. Oftast har jag redan tröttnat på kläderna innan de ens nått butikerna. Då det alltid är en sådan hype och hysteri kring kollektionerna innan.

Men denna gången fastnade jag verkligen för denna jackan. Som är från Lindex samarbete med Kate Hudson. Den är otroligt välarbetad och har en riktigt fin passform.

Vad tycker ni?

Behålla eller returnera?

.

11 thoughts on “Yes or No?

  1. Beror på hur den satt. Fick hem en jacka idag som var skitsnygg på bild, men den passade inte min kropp så den går tillbaka. Gå på magkänslan. Den är ju skitsnygg på bild.
    Kram Helena

    • Helena:
      Tack Helena.
      Tycker den sitter bra men den är ganska stum i tyget.
      Ska fundera över helgen.
      Kram till dig.

  2. Provade denna i affär igår och var också tveksam. Jag kom fram till att jag inte kommer att använda den så mycket, även om den är snygg. Gillar det bättre när det är lite stretch i tyget. Tror du att du kommer att använda den mycket så tycker jag du ska behålla, retur annars! :)

    • Lina:
      Tack Lina.
      Hade faktiskt också önskat att den var lite stretchig.
      Men den är så himla läcker. Ska fundera över helgen.
      Kram

  3. Hallå Snyggis! Haha! Jag köpte den också! Och en vit “bohemisk” blus från samma kollektion. Och den rosa klänningen. Men jag velar också om jackan. Kommer jag att använda den mer än typ nästa helg på en mässa…? Och blusen är SÅ snygg. Fast jag ser helt enorm ut i den haha! 8-e månaden typ. Velar där med. Men klänningen, den är en keeper iallafall! Resten… funderar över helgen, som du.
    Kram och ha en skön helg med dina gosiga!
    Judita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *