Födelsedagsbrunch

P1090390

IMG_1291 1 IMG_1298 2

Precis hemkomna från en helt underbar födelsedagsbrunch.

Var längesedan jag var så här mätt. Jösses vilken fantastisk mat, trerätters lunch med den smarrigaste avslutning jag ätit.

Cake-pops, cupcakes och en gudomlig rosa prinsesstårta.

Min outfit kommer upp i sin helhet i kväll. Har på mig en ny tweed från ett nytt favoritmärke. En design som jag verkligen saknat i sverige och som verkligen skriker mitt namn, nämligen Veronica Virta. Hon gör bland annat de mesta fantastiska jackorna du kan tänka dig.

Och ni som hängt med ett tag vet ju att just jackor är en av mina svaga sidor. Enligt mig ett otroligt användbart plagg. Till alla tillfällen, året om och till alla stilar.

Stay tuned så kommer detaljbilder på dagens outfit.

Kram kram!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *