Tävling!

BON

Nu har du chansen att vinna en box med tre härliga produkter från BON Natural Oils.

Produkterna är tillverkade av enbart naturliga råvaror.

Boxen innehåller nedan,

Natural Soap, en tvål som passar perfekt för en torr och känslig hy eller på bebisar och barn. Den innehåller inga parfymer eller färgämnen.

 Pure Tissue Oil, en lugnande och vårdande olja som hjälper din hud att läka på djupet. Jag använda själv bland annat denna olja när jag var gravid och den är ljuvlig. Funkar lika bra mot bristningar, som mot åldrande, torrhud, rynkor eller ärr.

Intense Moisturiser, använd denna kräm separat eller som ett komplement till oljan ovan. Full med bivax och E-vitam, hjälper den till mot åldrande och att återfukta huden på bästa sätt.

.

Det enda du behöver göra är att lämna en kommentar i detta inlägg, så är du med och tävlar.

Tävlingen avslutas på onsdag och vinnaren presenteras på torsdag.

Lycka till!

.

20 thoughts on “Tävling!

  1. Åh vad lyxigt! Jag vill hemskt gärna vara med och tävla om ett kit! Det skulle nog göra susen mot min gråa och trötta hud efter x antal sömnlösa nätter med hostiga och snoriga barn!

  2. Jag vill också vara med! :) älskar naturliga produkter och försöker använda sådana så mycket som möjligt. :) ha en fin dag! Kram!

  3. Jag vill gärna vinna det härliga “kitet” med naturliga hudprodukter! Skulle nog göra susen för min höstfnasiga hy! Har alltid haft känslig hy men svårt att hitta bra produkter som “gör jobbet” så jag testar väldigt gärna dessa!

    Med vänlig hälsning,
    Emilie

  4. Har både känslig och torr hy samt en 40-årskris på ingång. Skulle verkligen vilja vinna detta kit och se om det passar mig! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *