I love this…

Skärmavbild 2014-10-26 kl. 22.29.01Skärmavbild 2014-10-26 kl. 22.28.28Skärmavbild 2014-10-25 kl. 01.03.06 Skärmavbild 2014-10-25 kl. 01.03.14 Skärmavbild 2014-10-25 kl. 00.24.29i love thislove itNågra bilder från vår vardag här.

Handla, motionera, leka, äta god mat både på restaurang och hemma, bara vara tillsammans med familj och vänner och ta dagarna som de kommer.

Fantastiskt härligt och avkopplande.

Älskar det här livet och glädjen i det här landet. Även om ytligt så är det helt fantastiskt vad man mår bra av alla glada och positiva människor man möter överallt.

Så himla enkelt att le, säga hej och en liten vänlig mening. Det hade behövts mycket mer av det hemma i Sverige enligt mig. Så varför inte säga en vänlig mening eller ett släng iväg ett glatt hej till en främling du möter idag. Kom igen, du vågar!

Let´s be happy!

.

6 thoughts on “I love this…

 1. Vart någonstans I USA är du? Har själv bott I USA (Virginia) I manga år nu. I början kändes trevligheten och glädjen lite konstig och ytlig….men nu när man är van och lite amerikaniserad så känns det så buttert och surt ibland hemma I Sverige! Precis, så himla enkelt att le och saga något vänligt!

  • Susanna:
   Kul att du hänger med mig här. :)
   Håller precis med dig, lite glädje varar längst och så enkelt.
   Spännande att du bor i Virgina, har tyvärr aldrig varit där.
   Vi är i Florida, nära West Palm Beach.
   Helt fantastiskt att komma bort från den vanliga vardagen.
   Jag älskar allt med Usa, för att inte tala om maten…jösses kommer väga 200kg när vi åker hem…hahha..
   Många kramar Johanna
   (ps. har du några insider Usa tips så är jag öppen för alla förslag. Märken jag borde prova eller mat jag borde köpa….

   • Om det finns där ni semestrar just nu – så är TJMaxx, Marshalls och Ross sådana bargains affärer där man kan hitta allt möjligt billigt. Sport kläder, märkes kläder, skor, underkläder, parfym, väskor och heminredning. Det är lite huller om buller och o-organiserat – men, rotar man så finns det massor med fynd att göras. För övrigt är mina personliga favvos Banana Republic, Loft och Ann Taylor. Givetvis alla stora varuhus…

 2. Vad gäller mat så en fin matvaruaffär att kolla in är Whole Foods…men kanske inte finns I Flordia?? Testa att göra manikyr och pedikyr på små oansenliga ställen, ofta drivna av Filipinos eller vietnameser,,,brukar vara mycket billigare än att göra hemma I Sverige.

  • Susanna:
   Tack gulliga du!
   Whole Foods finns här och är en favorit.
   Önskar det fanns hemma också.
   Likaså Tj Maxx och Marshalls….jösses, hittar mängder med saker varje gång.
   Måste kolla in Ann Taylor och Banana Republic närmare.
   Var längesedan jag besökte en Banana Republic butik.
   Ha en fin kväll och tack igen.
   Kram Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *