Florida!

Bättre sent än aldrig.

Här kommer lite små tips till er som skall resa till Florida eller andra delar av USA, på sådant som jag gillar och tycker om.

Märken att satsa på:

Kläder, skor och accessoarer från Tory Burch, Ann Taylor, J.Crew, GAP, Ralph Lauren, Cynthia Rowley, Marc Jacobs, Michael Kors, Juicy Couture.

Märkesjeans från J Brand, Joe´s, Rag & Bone, Current/Elliott, Frame Denim, Mother och 7 for All Mankind.

Träningskläder, skor och tillbehör från Nike, Lulu Lemon, Converse, Vans.

Smink och skönhetsprodukter från MAC, Revlon, Victoria Secret, EOS, MILANI och Kiehls.

Jag bunkrar alltid med mängder av läppglans från Victoria Secret, perfekta att ha i väskan. Nya favoriter är från märket MILANI. Super bra och billiga, de finns på bl.a CVS och Walmart.

Är det värt att spendera en dag på en större outlet?

Jag tycker om man har tid är det helt klart värt det. Men många gånger behöver det faktiskt inte vara så mycket billigare på en outlet än om butikerna själva har rea eller kampanjer. Och i USA känns det som om det alltid är något de firar och då har de en anledning till rea.

När jag köpte mina Uggs var de faktiskt 15 dollar dyrare på Sawgrass Mills än på Uggs butiken i Miami. Så var lite vaksam. Många av mina bästa köp har jag gjort både till mig och barnen på rea i ordinarie butiker.

Hyra hus eller lägenhet:

Att hyra hus eller lägenhet är både prisvänligt, trevligt och väldigt mysigt. Speciellt om man har barn och gillar att rå om sig själva. Det är mysigt att handla mat och laga mycket gott hemma.

Kika på förmedlingar som exempelvis Home and Away, Rentals och Sembo.

Vad vill man inte missa?

Ett besök till Key West och ett stop på vägen i Bahia Honda för ett magiskt dopp i det ljuvliga vattnet.

Orlando och Disney World. Helt magiskt om du har barn (för oss vuxna också faktiskt). Lilla C var helt överlycklig och pratar fortfarande ofta om Disney, Musse, Tingeling och alla karuseller.

Snabbmatstället PDQ, ett nytt favoritställe med sinnesjukt god och fräsch kyckling. Perfekt som lunch eller take out. Beställ deras chicken tenders. MUMS!!!

Cheesecake factory, bästa salladerna och läckraste desserterna.

På South Beach är 5 Napkin Burger vår favorit. Eller någon av de mysiga restaurangerna på Espanola Way. Jag håller mig gärna borta från Ocean Drive.

.

.

2 thoughts on “Florida!

  1. Hej, vilken Chanel butik har du handlat i i Florida och är den bra med bra utbud? Ungefär vad kostar ditt svart-vita chanelhalsband? Det är sååååå snyggt! Tack för en inspirerande blogg!/Elizabet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *