Walk in…

P1100604 städa och rensa

Jag är en riktig samlare. Min man blir galen, men den som spar hon har för rätt som det är så kan man plocka fram den där gamla jackan igen eller de den där blusen.

Sparar dock bara sådant som är i bra kvalitet och i fint skick.

Nu när jag var hemma sjuk fick jag äntligen lite (väldigt lite) tid över att rensa och sortera bland mina skor. Så himla skönt det är att få bättre ordning i garderoberna.

Min dröm eller rättare sagt ett krav i vårt nästa boende är en (stor) walk in closet. Vill ha stora, ljusa och överskådliga ytor där man lätt ser och kan tänka ut en outfit utan att behöva leta sig svettig.

Har du en walk in? I sådana fall blir jag jätte avis….

Stay tuned för i kväll presenterar jag två vinnare i tävlingen.

Ha en fin fredag vänner!

.

3 thoughts on “Walk in…

  1. Ja du, tänk om man sparat. Jag som hade pumps i ALLA färger och nyanser. Slängde alla för ca 5 år se. Snyft. Kram Inger

  2. Jag var en samlare förut men nu har jag blivit väldigt restriktiv med vad jag spar och det känns så himla skönt! Hade en stor walk in förut, ett av sovrummen i lägenheten men ärligt talat så blev jag galen på at det alltid var så dammigt och att man fick städa som en galning där inne så i nya boendet nu så valde jag att göra en fem meter lång garderobsvägg helt anpassad efter mina behov istället och det blev så himla bra!

    • Sofia:
      Hihih…har inte tänkt på städningen. 😉
      En fem meter lång garderobsvägg låter ju inte helt fel. WOW!
      Ha en fortsatt fin helg!
      kram Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *