Patina

DSC05206Jag har en ny, fast egentligen gammal men helt bortglömd, favoritögonskugga.  Det är färgen Patina från MAC.

Färgen gör sig inte alls rätt här på bilden.

Vid första anblicken ser den brun ut och jag kan inte ha en heltäckande brunskugga över hela ögonlocket, det ser inte bra ut på mig. Utan den är mer brons-rosa-champagnefärgad när den väl kommer på ögat. Den är en riktig kameleont. Den ger liv och lyster, så himla fin och passar perfekt som en vardagsskugga.

Just nu mixar jag den med min plommonlila kajal, Prunella, även den från MAC.

Tack Maria för att du påminde mig om denna bortglömda godbit!

.

One thought on “Patina

  1. Gulle! Visst är den fin?!
    Nu påminde du mig om Prunella, pennan har varit slut hemma hos mig.
    Verkligen dags att snart köpa en ny.

    Miss u Gullunge, Puss & kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *