Tävling!

tävling

Kära läsare,

Tillsammans med Oriflame har jag fått möjligheten att tävla ut hela deras nya  hudvårdsserie NovAge Ecollagen.

Bestående av en dagkräm, nattkräm, rengöring, ansiktsvatten, ett serum samt en ögonkräm.

NovAge Ecollagen är en högpresterande serie som boostar kollagenet och ger kraftfull rynkreducering. Den jämnar ut och revitaliserar hudens utseende.

Nu har DU alltså chansen att vinna hela det fina kittet ovan. Kanske behåller du det själv eller så ger du det till någon du tycker om.

Det enda du behöver göra är att lämna en kommentar i detta inlägg, med en liten motivering varför just du vill vinna.

Tävlingen startar nu och på går fram till midnatt på lördag, 12/3.
Vinnaren presentas här under söndagen.

All lycka till!

Tävlingen är ett samarbete med Oriflame Sweden.

.

36 thoughts on “Tävling!

 1. åh jag och mitt hår skulle verkligen uppskattar det . Efter att jag har fått barn har jag tappat massor hår och kvalittet på håret har försämrad . Köper allt bra produkter som frisören rekommenderar och klipper mig ofta nu . Just denna märket har jag aldrig provat . Funkar den till mitt hår så kommer jag bli stamkund :-)

  Må så gott

 2. min stackars bortglömda hy behöver en räddning efter en hård vinter! Håller tummarna att jag vinner:) kram

 3. Min vintertrötta hud behöver all hjälp den kan få just nu!
  Lyckan hade varit stor om jag fick prova dessa produkter.
  Kramar Jenny

 4. Min hud fyller hela 35 på söndag.
  Överttygad om att den skulle bli överlycklig över så lyxiga produkter. Har använt Oriflame tidigare o vet att dom har bra produkter. #hållertummarna

 5. Jag skulle ge detta till min vän som fyller år 13/3 och förtjänar detta för att vara en stödjande och fin vän

 6. Åh underbara krämer från ett bra märke! Jag som är studerande har inte så gott om pengar just nu, vilket gör att krämer inte ligger i topp att införskaffas, håller tummarna att just jag vinner i dragningen denna gång:) Ha en fin dag!

 7. Jag har passerat 40 och nu är det inte några skrattrynkor vi talar om, nej nu är det kråksparkar överallt. Min hud behöver all hjälp den få så jag orkar se mig själv i spegeln när jag ler.

 8. Åh, så lyxigt. Det vore fantastiskt att få vinna detta. Det skulle jag behöva just nu. Kram Inger

 9. Har använt Oriflame för många år sedan och det var bra redan då. Min hy skulle säkert bli glad för dom här produkterna igen.
  Ha en fin kväll!
  Kram/Kerstin

 10. Vad härligt med tävling!

  Har funderat en tid att byta hudvårdsserie men inte helt vågat ta steget, då jag inte riktigt ha funnit någon god ersättare. Har under lång period anvönt MK. Nu kanske det är möjligheten till att få prova något nytt. Håller därför tummarna till en härlig vinst.

  Varmt tack för all inspiration och idéer.
  Kramar Mi

 11. Jag fyller snart år och detta fina sett hade varit en perfekt present till min hy.
  Tack för en fin blogg!
  Kram

 12. Rynkorna närmar sig med små små steg. De är välkomna men inte riktigt ännu. :)
  Vore fantastiskt att vinna!
  Tack Eva-Marie

 13. Så kul med tävling och vilken lyxig vinst!
  Precis vad min trötta hud behöver!
  Håller tummar och tår.
  Tack för en fin blogg.
  Kram Pia

 14. Hej,
  Känner mig och ser nästan ut som en uttorkad disktrasa efter vabruari med vattkoppor, influensa, vattkoppor (barn nr 2) och avslutningsvis kräksjuka….lite lyxig hudvård på detta vore perfekt! Tack för en fin blogg.
  Tove

 15. Min motivering är bara att jag verkligen behöver hjälp. Det är mars nu och denna vinter har verkligen inte varit rättvis mot min hy. Fyller 50 till hösten men huden känns betydlig äldre just nu. Det jag behöver nu är nya produkter så att jag kan reducera förfallet…

 16. Kul med tävling!
  Jag hade get detta sköna set till min mamma. För att hon alltid ställer upp och finns där för mig.
  Kram Jonna

 17. Jag älskar allt som har med skönhet och hudvård att göra. Har hört mycket positivt om Oriflames produkter så vore nu väldigt spännande att skälv testa dem.
  Håller tummarna för vinst!
  Tack också för en inspirerande och härlig blogg!
  / Anna-Maria

 18. Åh vad kul att testa ett nytt hudvårssmärke!
  Precis vad jag behöver!
  Kramar från Jennie S

 19. Hej hej!

  Jag börjar närma mig 40 och ser nu för tiden varje nytillkommen rynka i mitt ansikte. Man ser dem alltid själv 😉 Jag vet att jag inte kan se ung ut för alltid men jag känner mig inte riktigt redo ännu för att släppa fram rynkorna så detta skulle vara helt underbart att få vinna och prova! Jag håller tummarna och hoppas på turen och passar samtidigt på att önska dig en härlig fortsättning på veckan! Hälsningar Frida

 20. Hej, jag har länge tänkt prova Oriflame men inte kommit till skott. Har idag Matis och Dior och skulle vilja hitta ett bra märke som är lite mer prisvänligt. Vore jätte kul att få prova på en gammal 48årig trött mammas hud. Håller tummarna att det blir jag:-)

  Hälsningar
  Cilla

 21. Jag närmar mig den magiska fyran och nollan. Min hud behöver en rejäl hjälp på traven för att förhindra åldrandet. Dessa produkter hade verkligen kommit väl till pass!
  Hoppas på tur!
  /Sonja

 22. Precis vad jag är ute efter, en ny härlig hudvårdsserie!
  Håller tummarna att turen är på min sida.
  Kram Anna T

 23. Vilken härlig tävling! Precis vad denna trötta småbarnsmamman behöver!
  Tack också för alla fina inlägg här på bloggen. Väldigt inspirerande iom att du också har små barn.
  Trevlig helg!
  Kramar från Carro

 24. Så kul Jag vill vara med
  Hoppas jag har tur
  Ha en bra helg
  Jag älskar puderrosa också såå snyggt
  Kram Inger

 25. Jag skulle verkligen vilja stråla ikapp med vårsolen! Jag tror jag har en chans om jag får testa dessa härliga hudvårdsprodukter! ☀️

 26. Jag har fått väldigt torr hud efter alla cellgifter som jag fått, så jag är i stort behov av denna fina vinst. Dessutom fyller jag 40 år snart så en fin present det skulle bli Håller tummarna väldigt hårt! Kram Madelene

 27. Efter en tung höst som började med uppsägning av jobb, jobbsök och till slut nytt jobb i ny bransch känner jag mig närmare 83 än 43 och är i stort behov av en egoboost och dom fina produkterna står absolut högst på min önskelista just nu.
  PS Trevlig helg och tack för en inspirerande blogg

 28. Vilken fin tävling!
  Vill gärna testa oriflame då jag hört mycket positivt om dem.
  Hoppas att turen är på min sida!
  Trevlig helg!
  Mvh giggi

 29. Härlig tävling! Om turen är med mig, så kommer jag att ge skönhetskitet till min älskade mamma, då hon är värd extra “pampering” just nu när hon går igenom behandling för sin sjukdom. Tack för en trevlig och inspirerande blogg!
  Hälsar Cecilia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *