Zzzzz…

paus

Wow, vilken helg!

Wow, på många olika sätt. Jag och barnen har varit själva sedan förra veckan. Det funkar jättebra och vi har haft det så mysigt och gjort väldigt mycket kul saker. Mer än vanligt faktiskt, konstigt det där att man liksom får extra kraft när man är ensam.

Hur som helst så vaknade jag och lilla C i natt av att lillebror mådde jättedåligt. Han hade över 40 graders feber och kaskadkräkningarna avlöste varandra. Mina tappra små kämpade båda på mitt i natten, duscha, byta sängkläder, handdukar, omöjligt att somna om…ja, ni förstår ju själva. 😉

Så idag har vi varit en skara på tre icke så starka varelser som ändå haft en fin söndag. Mycket tack vare omtänksamma vänner som lilla C fick hänga med hela eftermiddagen. Är så jäkla glad för alla fina människor man har runtomkring sig, vilken gåva.

Lillebror mår så mycket bättre, så skönt.

Nu sover barnen och jag har slagit mig ned framför datorn. Laddad med mitt favoritgodis och nymålade naglar skall jag nu kolla på Gift vid första ögonkastet -USA. Är helt besatt och fascinerad av detta sociala experiment. Har ni kollat?

Stor kram och jag önskar er en fin start på veckan.

.

One thought on “Zzzzz…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *