De senaste dagarna…

img_9373 img_9321 img_9384

De senaste dagarna har jag försökt jonglera livets alla bollar så gott som möjligt.

Med en stackars man som för tredje året i rad blivit riktigt sjuk över julledigheten, (som ett brev på posten varje år) så har jag och barnen styrt skutan själva.

Vi har spenderat åtskilliga timmar på leklandet. Gymkort eller joggingrundan släng dig i väggen, efter 5h där så är man helt genomkörd.  :)

Sedan har mina bästa hjälpredor varit med mig när jag har jobbat. Fördelar och nackdelar när man driver eget, man är aldrig riktigt ledig. Men det fixade vi galant, lilla C räknade och packade upp lådor på NK medan lillebror flörtade med de härliga tjejerna vid diskarna och fick både pepparkakor och godis. Smart kille det där. :)

Bakat pepparkakor har vi också hunnit med, perfekt då detta inte hanns med innan jul. :)

Och idag avrundade vi det hela med ett besök hos dinosaurierna, något jag lovat hela veckan, alltså Naturhistoriska Muséet.
Nu hejar vi och håller på pappa att han orkar hänga med oss ut på middag i kväll på vårt favoritställe, det skulle vara en perfekt och fin avrundning på 2016.

Ser såååååå himla mycket framemot 2017.
Vi längtar hela familjen så efter familjemedlem nummer fem.

Puss & kram till er!

.

One thought on “De senaste dagarna…

  1. Åå jag är så glad för dig och din växande mage! ❤❤ finaste finaste Josi!! Stort Grattis och jag hoppas du mår bra! Du ser som vanligt fantastisk ut! Kraam och Gott Nytt År!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *