Välmående, inifrån och ut!

Jag följer inte många bloggar. Mest för att tiden inte räcker till men en utav de få som jag faktiskt följer är vackra och alltid så positiva Ida. På hennes instagram ( @workoutispassion) konto bjuder hon på dagliga och viktiga energi kickar. Alltid sund i sina tankar och åsikter, en glad och vacker tös både på insidan och utsidan. Ni vet en sådan där person med extra allt som man bara älskar från första stund.

Jag burkar kalla henne min lilla vitamininjektion. :)

Ida är personlig tränare och yoga instruktör. Och bara för jag vill att så många som möjligt ska få en liten dos av denna vitamininjektion, vill jag flagga för att hon tillsammans med ytterligare en inspirerande kvinna, Miranda, fixat en helt magisk träningsresa till Barcelona den 25:e september nu i år.
Resan är fylld med välmående både för kropp och knopp.
Träning, mode, godmat, yoga och en massa skratt.

Alltså hur härligt låter det inte!?!

Jag vill åka med! Kolla bara in stället nedan där man bor. :)
Hotel Vella Farga, magiskt!

Mer information om resan så som priser, tider, program och datum hittar du här.

Det finns fortfarande några få platser kvar har jag fått veta.
Men skynda om du vill hänga på. 😉

 

3 thoughts on “Välmående, inifrån och ut!

  • Lena:
   Visst gör det!
   Och kolla in Idas blogg och instagram också.
   Så mycket positiv och härlig pepp!!!
   Kramar Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *