Leopard, sömn och helg…

DSC03767 DSC03772 DSC03774

Hej kära vänner!

Hoppas ni haft en fin hösthelg. Här har vi grejet och fejat i trädgården, lekt med kompisar, lagat massor med mat och kämpat med minis nattsömn.

Jag har varit vaken typ minst 10 gånger per natt de senaste 7 månaderna med honom.
En helt ohållbar situation i längden som ni kanske förstår, när man dessutom har två andra barn, ett hem med allt vad det har inneburit den sista tiden då vi byggt ut huset plus ett jobb att sköta osv.

Jag kände att nu var jag på bristningsgränsen och behövde sömn. Bestämde mig för att sluta ge honom mat på natten, vi gjorde i ordning hans nya säng och lade honom i sitt nya rum. När han vaknade till nattade min man om honom, pratade lite och klappade på honom. Efter två nätter, sov han hela natten. Ingen mat inget skrik, utan vaknar glatt framåt morgonkvisten. Självklart kommer det komma bakslag, men just nu är detta drömmen för mig. Att få sova flera timmar i sträck, i min egna säng alldeles själv.

Någon av er som har småbarn som vaknar mycket? Hur gör ni?

Detta var precis vad jag behövde för att ladda på med ny energi.

Tack världens bästa Babysson. 😉

Kappa: HM, liknande finns här och här.

Tröja: HM

Jeans: Gina Tricot

Skor: Stan Smith

Väska: Chanel

( inlägget innehåller köplänkar)

.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *