Jag, idag

DSC04068 DSC04073Förskoleracet avklarat och jag har landat på mitt hemmakontor. Som mest effektiv dessa två timmar på morgonen när babysson sover.
Dock världens spänningshuvudvärk.  Kommer alltid som ett brev på posten efter en tuff period.

Brukar ju inte vara så privat här, ett aktivt och medvetet val jag gjort. Men känner mer och mer att jag faktiskt kanske ska bli lite mer öppen här. Att det liksom är skönt att kunna pysa ut lite mer. Om hur man tänker, känner om jobbiga saker, personer och situationer man tampas med i vardagen.

Livet är ju liksom inte som på instagram. :) Utan långt ifrån.

Hur som helst, upp till ytan igen. :) Dagens outfit är listad nedan och innehåller köplänkar. Jag skriver alltid om något inlägg innehåller köplänkar och/eller samarbeten. Oavsett så är alltid tankar och ord mina egna. Då vet ni. :)

Tröja: Mango

Jacka: STAND, liknande finns här.

Jeans: J.Brand

Skor: CC Skor

Hår: Nytvättat och helt galet :)

2 thoughts on “Jag, idag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *