Jag, häromkvällen

IMG_7525 IMG_7521Nu passar vi på, att klämma det sista ur det här året. Igår var vi på middag hemma hos ett par vänner. Jag körde på en djurmönster-möter-jul-outfit.

Hur firar ni in det nya året?

Vi firar på samma sätt varje år, med våra vänner och barn. Detta året är vi hemma hos oss och jag och lilla C har precis fixat efterrätten. Alltid skönt att förbereda så mycket det går innan. Ska försöka få till lite kort, men när man är mitt uppe i allt med barn och fix så är liksom kameran det sista jag tänker på eller hinner med. :)

Ett nytt år alltså. Inte klokt att det går så fort och det säger man ju varje år. Det här har varit ett händelserikt år, minst sagt.
Det har varit upp och det har varit ner. Många prövningar och en hel del omvägar på vägen. Som det blir ibland när livet liksom vill testa en. Allt på en gång bara.
Jag siktar nu på ett lite mindre komplicerat och snällare 2018. :)
Ni hänger väl med?
Det bästa under året, en frisk och alldeles underbar liten babysson. Familjens älskling, alltid glad, så go och bara fylld med kärlek.

Ska försöka ge er en 2017 summering framöver, brukar dock alltid vara sist på den bollen. 😉 Vill ni ha det eller är det ointressant kanske? Berätta snälla? 😉

Njut av kvällen, vi ses imorgon!

Klänning: HM

Jeans: J Brand

Skor: HM

.

 

4 thoughts on “Jag, häromkvällen

  1. Jo Johanna gärna en summering av 2017 så roligt när du ger lite tips o inspiration. Så fin outfit du hade på bilden. Ha nu ett riktigt bra slut på detta året och ett riktigt Gott Nytt År önskar jag dig.
    Kram/Kerstin

  2. Jag håller med!:) Tyckte också om klänningen, och gärna en summering. Det är roligt att höra om vad du tar dig för, för du känns som en trevlig, rolig och behaglig person. Lycka till med nästa år. Helt enkelt GOTT NYTT ÅR!

  3. Klart vi vill ha en summering. Om du hinner. Du är såååå vackert jämt. Läser dig fortfarande varje gång du skriver men har blivit dålig på att kommentera. GOTT NYTT ÅR finaste Johanna. Kraaaam Inger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *