Fullt med paljetter…

DSC04616 DSC04618

Ikväll ska jag och min man iväg på galej. Några vänner till oss firar sin 10-åriga bröllopsdag.
Skall bli så kul att fira dem tillsammans med en mängd andra härliga människor. Samt att jag och Jonas, som min bästa person heter, får lite tid tillsammans. Inte alltid helt enkelt med tre små barn, varav den mista är knappt 10 månader. Men ikväll är vi alltså helt barnfria.

Vi är utan barnen väldigt sällan, det är så VI valt att leva och vi tycker det är fantastiskt. Fantastiskt att kunna ge sina barn så mycket av sin tid som möjligt.
Tänker att det kommer ju en dag när ingen utav dem vill vara hemma så mycket, så nu passar vi alltså på. :)
Men hur mysigt det än är, så behöver man ju också lite vuxentid, bara vi två. Så när vi väl har det, uppskattar vi det båda väldigt mycket.

Oj, nu blev det ju världens utläggning här om barnen, egentid, osv när det enda jag tänkte var att visa lite glimtar av min tänkta outfit till kvällen. På något sätt kommer den bestå av paljetter. :)
Har dock inte riktigt bestämt mig för om jag ska köra ett säkert kort, byxor. Eller vara lite galen och köra klänning eller kjol. Galen, i den bemärkelsen att jag ogillar strumpbyxor så mycket att jag gärna inte bär kjol och klänning på vintern.
Men idag kanske jag gör ett undantag. :)

Visar er såklart vad jag valde tillslut.

Passar på att önska er en fin helg nu också!

.

One thought on “Fullt med paljetter…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *