Ny vecka, ny blus….

DSC04784 DSC04790

Här ser ni min nya spetsblus jag nämnde i ett tidigare inlägg.

Älskar den. Romantisk men enkel att tuffa till. 😉

Hoppas ni haft en fin helg. Min barndomskompis med familj var hos oss i lördags. Vilken känsla och kärlek det är att se våra döttrar, som är i samma ålder, leka och ha det så fint tillsammans. Precis som min väninna och jag hade det när vi var små. Så speciellt, så tacksam för det. Och tjejerna är så gulliga mot småbröderna, alla får såklart vara med.

Nu väntar en ny veckan, jag har jobb inbokat, lunch date, träff med mina mammalediga väninnor och tandläkaren. Fy, jag gillar inte tandläkaren. Jag tror jag kommer boka av faktiskt :) . Ni hör ju hur korkat men jag känner mig inte peppad för det just nu.
Behöver dessutom operera ut mina två visdomständer. Alltså inte nu i veckan, utan framöver, men det är bl.a det vi skall gå igenom nu. Usch!

Blus: Zara, i butik nu.

Jeans: J.Brand

.

2 thoughts on “Ny vecka, ny blus….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *