Long time no see…

IMG_6400 IMG_6397 En paus och en semester även härifrån behövs ibland också.

För mig nödvändigt och enligt mig sunt, att pausa och inte alltid vara uppkopplad, fota outfits osv. Utan leva här och nu. I verkliga livet.

Ni fick ju hänga med mig en del på Mallorca. Sedan var det några dagars jobb är hemma, efter det ett besök på underbara västkusten. Där den årliga traditionen Liseberg stod på schemat för barnen, vi fiskade hundratals krabbor, badade kvällsbad, träffade vänner, och myste till max med mormor och morfar som alltid skämmer bort oss alla alldeles för mycket.
Lyxigt!

Nu är jag tillbaka på jobbet, har varit en hektisk vecka för att komma ikapp med allt.
Ser framemot en rolig höst, jag har mycket energi nu. Inte som i vintras då jag verkligen gick på sparlåga. Alldeles för länge…

Ikväll väntar stod fest med mängder av våra fina vänner.
Tema, metall.
Outfitbilder kommer.

Så om du har hängt kvar här trots uppehållet, blir jag så glad och hoppas att du hänger med mig här ett tag till.

Många kramar från mig!

Och just det ja. Klänningen på bilden. Semesterns vackraste skapelse.
Signerad Indiska.

Love love love!

 

2 thoughts on “Long time no see…

 1. Så kul att du är tillbaka igen! Du gör helt rätt att pausa, det behöver vi alla ibland.
  Klänningen från Indiska är verkligen sååå fin! Tack för alla dina klädtips, jag köpte shortsen du tipsade om i förra inlägget, de var verkligen helfina, så himla nöjd med dom. Ser fram emot hösten med och kommer hänga kvar och titta in här hos dig regelbundet för all fin inspiration du brukar bjuda på! Trevlig helg!

  • Ellinor:
   Men vad du är gullig! Tack!!!!
   Vad kul att du gillade shortsen. Både sköna och fina ju.
   Så kul att du hittat hit och vill hänga kvar. :)
   Fick jättemycket energi nu av din fina kommentar.
   Kramar och ha en fin helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *