Tävling!

DSC07159 (1) DSC07166 (1) DSC07003

I samarbete med Biotherm och Loreal Luxe har jag nu fått möjligheten att ha en jättefin tävling för er följare här på bloggen.

Så kul!

Du har chansen att vinna ett kit bestående av en dagkräm OCH en nattkräm, från Biotherm och deras serie Blue Therapy Amber.

En serie som passar alla hudtyper.
Serien Blue Therapy Amber återfuktar, reducerar rynkor och ger lyster.
Huden upplevs slätare och mjukare.

Krämerna doftar magiskt.

Värde på kittet är 1465 kr.
Så lyxigt!

För att vara med och tävla behöver du bara göra följande:

-lämna en kommentar med ditt bästa skönhetsknep. ( i detta inlägg)

Jag lottar ut 2 stycken kit här på bloggen.  (3 stycken på instagram.)

Tävlingen pågår hela v. 39 och vinnarna presenteras sedan här på bloggen.
( vinnarna på instagram, presenteras i mitt flöde där)

Lätt som en plätt. Eller hur?

Önskar er all lycka till!

.

(i samarbete med Loreal Luxe och Biotherm)

26 thoughts on “Tävling!

 1. Bästa knepet efter 40 måste vara sömn! Krämer i all ära men jag ser aldrig så sliten ut som efter en dålig natt.

 2. Mitt bästa skönhetstips är “allt i ett” småbarnsmamma som man är :)

  Varmt bad en söndagkväll med härlig badolja, hårinpackning (Kerstin Florian är grym), ansiktsmask (använder Paulas Choice, CALM serie), lugn mandala musik och dov belysning. GÄRNA ngt gott kallt och dricka finns inget vin, gärna lite Cola zero (man tager vad man haver) :), gärna en bodyscrub som avslutning. NU känner jag mig redo för måndag, ny vecka och “veckopusslet” igen.

 3. Mitt bästa knep är sömn, så enkelt men inte alltid lätt att få till tillräckligt av den varan…

 4. Mitt bästa tips är att skratta Sömn i all ära men inget slår ett härligt skratt som känns inifrån hela kroppen.

 5. Mitt bästa skönhetsknep är att göra (mer av) det jag mår bra av. Då blir jag lycklig, då ler jag med både ögon, hjärta och mun och då känner jag mig som vackrast!!!
  Ett leende är bästa skönhets-quix-fixet!

 6. Alla dagar i veckan; god sömn (dvs ca
  9 timmars sömn (inte alltid lätt med tre barn), vatten och i mitt fall tennis som träning. För andra vilken träning som helst.. all träning är bra träning. Sen kan jag tycka att för den inre känslans skull och pigghet så toppar jag de med 2 koppar kaffe om dagen..

 7. Mitt bästa (och billigaste) tips. 1 msk vatten + 1 msk bikarbonat. Blanda, smörj in i ansiktet, låt sitta 20 min. Skölj av med varmt vatten. Bästa peelingmasken!!!

 8. Mitt bästa skönhetsknep är att markera sina drag såsom bryn och kindben då ser du mycket piggare och fräschare ut!

 9. Mitt bästa tips är att sova ordentligt och att skratta ofta och mycket!

 10. Ta hand om din insida.
  Lycka är att jobba på insidan och ut. Då strålar du!
  Det är mitt bästa skönhetsknep.

 11. Mitt bästa skönhetsknep är att le.
  att få tillräckligt med sömn.
  Att sminka sig lagom mycket.
  Hoppas på tur!

 12. Mitt bästa skönhetstips är faktiskt återhämtning. Är 36 år och har fått utmattningssyndrom. Att säga nej till onödiga saker samt säga ja till sig själv är a och o. Mitt andra tips är faktiskt att resa! Det ger mig återhämtning och ny energi!

 13. Mycket utav skönheten kommer inifrån, så sömn, kost spelar stor roll tror jag och att vistas ute i naturen gör under för huden. Men man får inte glömma bort att ta hand om huden med bra hudvård och hjälpa till på traven

 14. Tänker inte tipsa om sömn, vatten osv osv för vi vet ju hur svårt det kan vara att få till 8 h och 2 liter… :) så när man sitter vid skrivbordet kl 15 och häller i sig dagens femte kopp kaffe pga endast 5 h sömn så är det bra med en räddare i nöden, en produkt som verkligen funkar! Nämligen clarins beauty flash balm! Underbar kräm som trollar bort trötthet och glåmig hy i ett nafs! ✨
  Kram!

 15. Hemorrojdsalva under ögonen när de mörka ringarna och påsarna är osminkbara (inte dagligen, men när nöden kniper så fungerar det verkligen eftersom den svalkar och drar samman blodkärlen .

  Ja, och att dricka mycket vatten, det renar även huden.

 16. Snygga, välvårdade händer med lackade naglar i en perfekt kulör gör ju vem som helst både lyckligare och snyggare.

 17. Att leva i nuet och uppskatta de små sakerna i livet.
  Och lite rouge på kinderna. :) då ser du alltid piggare ut.
  Kramar!

 18. Knepet är de 4 S:en (utan inbördes ordning): sömn, sex, serum och sport! Efter dessa strålar man! Många kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *