Jag, i helgen.

IMG_1140 IMG_1136

Här tvingade jag min man att ta kort precis innan vi skulle iväg på middag i lördagskväll.

Svårt att hitta stunder till just det. Att i vardagen fota en outfit i lugn och ro.
För hur många bilder jag än har fotat känner jag mig faktiskt fortfarande väldigt obekväm med just det här att posera. Så onaturligt och konstlat. :)

Hur som helst, försöker tänka att det är ju kläderna och kombinationer av kläderna ni vill se. Och då förhoppningsvis inspireras av dem. Att komma på att du kanske har en snarlik blus hemma eller liknande byxor, skor som passar till just det där som man kanske glömt bort. Tanken med att inspirera är ju inte att uppmuntra till nya köp hela tiden.

Jag är en riktig hamster och använder mina gamla kläder igen och igen och igen. Sedan lägger jag till lite nyköp då och då. Men har verkligen blivit så mycket bättre på att tänka till och inte falla för spontanköp.
I mitt fall är det oftast de där spontanköpen som just blir liggandes längst in i garderoben.

Önskar er en fin start på veckan!

Blus: Zara

Byxor: Ahlvar Gallery

Skor: Zara

Fuskpäls: Indiska

(inlägget innehåller köplänkar)

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *