Gårdagen i bilder

Mor.

Morgonen startades med färska bär och granola. Efter en promenad och ett dopp i poolen bar det iväg till ett super mysigt Italiensk café som vi besökt ett flertal gånger. Deras cappuccinos är fantastiska.

Hemresan närmar sig och det känns faktiskt lite vemodigt. Vi har dock fullt schema tills det är dags. Ett besök hos frisören inför kvällens fest, födelsedagsfirande, barbeque och tjejlunch är några av sakerna som väntar innan vi beger oss hem mot Sverige igen.

Kram till er alla!

.

Klänning: Indiska

Skor: Gamla

.

9 thoughts on “Gårdagen i bilder

  1. Vilka mysiga bilder! Jag fattar inte hur du kan ha SÅ blåa ögon. Otroligt!! Väldigt fina är dom iallafall!!
    Ta vara på sista dagarna!!
    Kram fina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *