Tävling!

glossybox

Nu har du chansen att vinna en lyxig och magisk låda från Glossybox.

Jag har 3 stycken rosa lådor som jag kommer lotta ut till er fina läsare.

Visst är det kul!

Det enda ni behöver göra är att lämna en kommentar i detta inlägg där ni skriver en rad om vad ni skulle vilja se mer av här på bloggen. Men det kan ju också vara så att du är nöjd precis som det är.

Tävlingen avslutas på måndag och vinnaren presenteras på tisdag!

Lycka till!

52 thoughts on “Tävling!

 1. Vilken fin tävling!
  Jag är gärna med och tävlar.
  Tycker faktiskt att bloggen är bra precis som den är. Bra mix av märken och priser.
  Fortsätt som du gör.
  Tack och kram Eva

 2. Hej!
  Jag tycker din blogg är superfin men är nyfiken på en sak; hur ser din garderob ut? Med alla dessa fantastiska kläder, skor och väskor tänker jag att deras förvaring måste vara minst lika snygg ;)!
  Keep up the good work!

  Kram Hanna

 3. Hej! Jag skulle gärna vilja se lite mer hållbart mode, ekologiska textilier och second handplagg. :)
  Mvh Lina

 4. Hej,
  Jag tycker som fler redan sagt att din blogg är jättebra,
  bra blandning mellan budget o lyx, vardag o fest.
  Så fortsätt att ge oss bra tips och inspiration..

 5. Fortsätt som du gör. Är inne på den för att få inspiration och det får jag, och då är det fint att du inte har långa utläggningar om ja…, jag vet inte helt vad eftersom du inte har det ;-).

 6. Härlig blogg och fina mix&match! Önskar lite tips på fina långa halsband nu till sommaren

 7. Tycker bloggen är toppen, massor med bra inspo! Vore kul att se dina garderobsfavoriter med lite olika teman, typ topp fem bästa/sämsta köp, favoritskor/väskor etc, dyraste/billigaste favoritplagget m.m. Sånt är roligt att läsa tycker jag! Keep up the good work! :-)

 8. Jag är gärna med och tävlar!
  Jag gillar mixen du har på din blogg, jag hade gärna sett mer inredning för så fint som du klär dig så måste er hem vara minst lika fint:)
  Kram

 9. Hej
  Kul med Dina reatips Liksom du är jag mycket förtjust i jackor vilket jag får massa bra tips här i bloggen Hade varit kul att se din smak vad det gäller inredning också
  Ha en bra kväll

 10. Jag gillar faktiskt bloggen precis som den är, modeinriktad med många tips om bra alternativ i olika prisklasser. Fortsätt så!! Och skulle det finnas plats för ytterligare ngt mer så skulle det väl vara ännu lite mer smyckes-och accessoartips.

 11. Hej fina du.
  Jagvill såklart vara med o tävla, brukar aldrig vinna nåt men skam den som ger sig;)
  Tycker din blogg är inspirerande, kul med tips om var man kan hitta det du har.
  Gillar även att du bjuder på dig själv. Känner inte att jag saknar nåt så jag känner mig rätt nöjd.
  Kram / c

 12. Åh vad roligt! Jag tycker att din blogg är superbra som den är, fortsätt bara. Kanske lite mer från din vardag? 😉 kram

 13. Åå klart jag vill vara med!
  Älskar din blogg som den är, mycket inspiration och många “ha begär” 😉
  Men hade gärna sett flera “personliga” inlägg om dig!

 14. Meget inspirerende blogg! Keep up the good work:) Har også lyst til å se garderoben din.

 15. Mer skor mer accessoarer mer av allt mer av dig fina modemamma! Mer tips om garderob och förvaring om du har några bra! Har stulit Henkans hyllor och barnens garderober också nu… Kramar från en inte så mycket modemamma just nu som ligger i sängen och morgonammar!!!!

 16. Vilken tävling! Älskar bloggen som den är, perfekt blandning av märkeskläder till budget, fina outfit bilder mm Men om jag skulle önska något så skulle jag vilja få lite tips om barnmode! :) håller tummarna nu.
  Kram Nina

 17. Åh jag är jättegärna med förstås :-) Jag tycker din blogg är riktigt fin redan som den är. Gillar att du har outfits eftersom du har en så snygg stil och kombinerar fint, även dina tips är riktigt bra. Men om jag skulle säga något så är det nog att det vore kul att få se lite mer av ert hem och din vardag.
  Kram fining <3

 18. Åh en rosa låda!!
  Jag är gärna med och tävlar!
  Jag gillar dina outfits som du lägger upp.
  Kanske det skulle vara kul med mera barnoutfits :)

  Ha en härlig torsdag!
  Kram

 19. Vad roligt att du gör en tävling igen, om jag får skulle jag gärna vilja vara med igen. Jag tycker att din blogg är helt fantastisk, med dina fina bilder och modetips.
  Kram Celine

 20. Är gärna med o tävlar :) din blogg är en stor favorit och jag tycker om hur du blandar budget med lyx, skulle vilja se mer barnmode samt lite inredning :) kramar

 21. Har nyligen upptäckt din blogg och tycker att den är jättebra och inspirerande. Om det är något jag skulle vilja se mer av så är det i så fall hur du klär dina barn och tips på fina barnkläder. Med vänlig hälsning, Mika

 22. Åh jag vill vara med och tävla! Så himla rolig tävling och jag har varit så nyfiken på de fina boxarna :) jag älskar din blogg som den är- följt dig länge och den ger så mycket inspiration. Du har ju fått mig att våga lite mer färg och mönster 😉

  Kramar från mig <3

 23. Jag skulle vilja se ditt hem och speciellt garderoben med alla dina godingar:-) Kram Sanna

 24. Nu sen jag slutade blogga är jag ju dålig på att vara här inne och läsa. Gillar det faktiskt som det är, superbra!!! Hoppas du orkar fortsätta så.

  stor kram

 25. Hej
  Rolig tävling, jag har länge varit så nyfiken på de boxarna men är alldeles för snål mot mig själv :/
  Jag tycker faktiskt redan du har en trevlig blogg, bra blandning och lätt att inspireras :)

 26. Jag har precis börjat följa dig på instragram och här på bloggen! Och jag måste säga att du har en fantastisk stil som jag älskar :) så jag har ingen kommentar på någon förändring ännu :))

 27. Wii! Tävling :)
  Jag är så nöjd med din fina blogg som den är! Men lite småglimtar av ditt hem skulle vara spännande. Ibland strålar klädstil och hem ihop och ibland är det ju verkligen inte så, så jag känner att jag inte riktigt har en aning och är såklart nyfiken 😉
  Kram Nina

 28. Jag skulle vilja se hur du får plats med alla kläder, skor och hur du förvarar dina smycken. Kram!

 29. Hej!

  Jag har följt din blogg nu sedan ett tag tillbaka och du inspirerar mig! Vissa dagar när jag inte alls vet vad jag ska ta på mig och inte heller vet vad jag känner för att ta på mig, tar jag fram min iPad och kikar in på din blogg och vips får jag tips och idéer till dagens outfit! Superkul variation av det som är lite mer exklusivt och det som är lite mer budget, en bra modeblogg helt enkelt!

 30. Brukar aldrig vinna, men skall vara med i tävlingen den här gången! Jag tycker att bloggen är jättebra och jag får alltid inspiration och tips här! Ha en fin kväll! Kram

 31. Tycker om din blogg precis som den är :=)
  Outfits tips och att du skriver var allt kommer ifrån direkt.
  Ända nackdelen är väl att man kanske får lite väl många tips ;=)
  Kram Lena

 32. Hej! :)

  Är gärna med och tävlar. Gillar din klädsmak och får mycket inspiration vilket är nice tycker jag så tack så mycket för det :).
  Förstår att detta är en modeblogg men skulle gärna vilja någon gång kanske se lite lästips på böcker eller tidningar eller resemål sånt kan vara lite kul 😀 I övrigt är den toppen!

  Kram!

 33. Vad mysigt med tävling igen!
  Det är så härligt att läsa om alla dina tips och rekommendationer om det senaste i modevärlden.
  En liten dos av dina inspirerande tips förgyller dagen.
  Varm kram <3

 34. Gillar din blogg precis som den är
  Jag r en bra bit äldre ä dig men hittar en massa fin inspiration här Fortsätt som nu Kram

 35. Åh självklart vill jag vara med och tävla vännen. Jag älskar din blogg precis som den är. Om ifall att du skulle vilja ha med nåt mer så kanske lite heminspo. Antar att du även har ett hem TO DIE FOR. Puss och kram

 36. Jag är gärna med och tävlar! :)
  Tycker din blogg är superbra precis som den är, även om jag är nyfiken på erat hem/inredning 😉
  Kram

 37. Jag älskar din blogg och vill gärna vara med och tävla om en rosa box. Din blogg är otroligt inspirerande med bra mix av budget och lyx. Ett stort plus är att du uppdaterar flera gånger per dag. Om jag får önska något vill jag gärna se dina bästa väsk- och skoköp!

 38. Hej i solen!
  Jag älskar din stil & bloggen. Skulle vara kul och läsa lite mer om inredning och lite mer tips om budget vs lyx fynd som är heta just nu i trendvägarna.

  //Tindraohara

 39. Jag tycker din blogg är jättebra! Jag gillar att man får se både snygga outfits och glimtar av ditt liv. Att bli inspirerad av olika looks är ju inte heller fel;)
  Stor kram finaste!

 40. Hej, jag vill gärna vara med och tävla! Läser din blogg regelbundet, tycker du har en bra mix av prisvärt och lite dyrare. Kul att du verkar ha en förkärlek för randigt, det har jag också!
  Bloggen är jättebra som den är!

 41. Hej, jag skulle gärna vara med och tävla!
  Tycker du driver en jättebra blogg med perfekt mix mellan budget och exklusivt, har varit en läsare sedan länge och har även kommenterat förut som du snabbt svarat på (angående vårjackor förra våren) – tack för det! Vad jag skulle vilja se mer av är hur man kanske shoppar långsiktigt, visst är det kul att se outfits och få inspiration, men något jag skulle uppskatta är inlägg om hur din till exempel “semestergarderob” ser ut. Beroende på semester då, så ett exempel nu är till exempel “sommargarderoben” – vad behöver man inför sommaren? Vad ska man satsa på?
  Blev väldigt långt och något oklart men jag hoppas du förstår, utöver det – fortsätt som du gör! :)

 42. Jaaa, jag vill tävla! Följer dig här och på insta, gillar mixen av billigt och dyrt, och såklart din stil. Extra pluspoäng för att du är lite mindre lång, jag är 1,57 och tycker ibland det är svårt att få till byxor, fått massor av tips nu tack vare dig!
  Om något saknas i bloggen- ja, det skulle i såfall vara ett litet hemma-hos-reportage, kul och se din inredningsstil med tanke på klädsmaken!
  Tack!

 43. Tycker att du har riktigt fina bilder och mycket fina tips . Har redan letat upp några av dina tips i affärerna . Jag är rätt ny här så allt är bara nytt och fräscht för mig . Vinner gärna en rosa Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *