Tack!

IMG_7122

IMG_7121

P1080201

Vill börja med att säga TACK.

Tack alla för era fina kommentarer i Glossybox tävlingen. Jag blir uppriktigt rörd över att ni är så himla gulliga och vänliga.

Det betyder oerhört mycket att få återkoppling och naturligtvis väldigt kul när den är så positiv. Jag tar till mig allt ni skriver och lovar att tänka över alla önskemål. Det är många bra tips ni har, tack!

Det tar mycket tid och energi att driva en blogg. Vilket man kanske inte alls tror. Jag hade absolut inte en aning innan jag började. Därför är det så enormt kul när all tid man lägger ner verkligen gläder er.

Det är ni som gör det så himla kul att fortsätta.

Jag önskar att jag hade kunnat ge alla varsin Glossybox som tack.

Puss & Kram till var och en av er.

Så här har jag sett ut idag.

Tröja: AVOCA

Jeans: Zara

Skor: Minnetonka

Väska: Balenciaga

.

2 thoughts on “Tack!

  1. Jättesnygg outfit, och jag älskar dina minnetonkas!! Och visst är det så att det tar mkt tid att driva en blogg och inspirationen till att fortsätta går väl i vågor ibland! Kram och ha en fin lördag <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *