Tillbaka till vardagen

outfit

 

Idag var egentligen första riktiga vardagen efter en lång och härlig ledighet med familjen.

Så i dag var det mycket som stod på schemat. Barnen så klart, de kommer ju i första hand, alltid! Sedan bloggen, en väldig massa mail att svara på, ett kul möte och slutligen en fika efter förskolan med några kompisar och deras barn.

Innan mötet hann jag knäppa en snabb mobilbild på dagens kläder.

Så vänner, idag blir det tyvärr inte bättre än så här.

Ute hade jag mina sköna Bally kängor och inne svirade jag om till mina ankelboots.

Önskar er en fin kväll!

Byxor: Zara

Jacka: Moncler, liknande finns här.

Skor: Bally

Väska: Balenciaga

.

4 thoughts on “Tillbaka till vardagen

 1. Lika snygg som alltid! Här var det en kamp att komma upp allihopa idag, hoppas det går lättare imorn!
  Vet ju att du liksom jag älskar den här typen av jackor så jag tänkte bara tipsa om en budget variant som jag precis hittade här http://www.veromoda.se/vero-moda/coats-and-jackets/vmcalli-short-jacket-lcs/10130797,sv_SE,pd.html?dwvar_10130797_colorPattern=10130797_SnowWhite_454278&forceScope=
  Inte riktigt lika snygga som din nya fina men man kan ju aldrig få för många eller hur!
  // Malin

 2. Har varit helt “osocial” när det gäller kommentarer på bloggar även jag 😉 men nu har jag läst ikapp hela december hos dig och du är lika fin, vad du än har på dig. Och vad härligt ni verkar ha haft det i Miami….

  Ses snart!

  Kram
  Helen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *