Tant brun…

IMG_7774 1 IMG_7757 1

IMG_7758 1IMG_7767 1

Dagens outfit i sin helhet.

Nya skor som jag just nu inte alls är kompis med. Fick en sjuk skoskav på ena foten den andra var inga konstigheter alls, jag ville typ gå i strumpor. Jag som mer eller mindre aldrig åker kommunalt utan alltid promenerar har idag åkt tre olika bussar endast för att komma så nära lillebrors öppna förskola som bara möjligt.

Jag fick gå på min pressfrukost och då ska ju han så klart få gå på sin sång efter jag var klar.

Även om det innebar att jag mer eller mindre fick hoppa  på ett ben för att komma fram. (nej, inte ens Compeed hjälpte)

Så räkna inte med att ni ser dessa snygga men obekväma skor på mig snart igen.

Nu väntar vi middagsgäster här hemma. En helt fullspäckad dag med andra ord.

Skor: Zara

Skinnbyxor: Michael Kors, liknande finns här.

Tröja: HM

Väska: Balenciaga, liknande finns här.

.

8 thoughts on “Tant brun…

 1. Så himla snyggt!! Sjukt fina skor, det var det första jag tänkte sen läste jag texten. Hihi. Så störigt när man är så glad för sina nya skor och så slutar det med att man får ont. Hoppas dom töjer sig!;)

  Kramar’

  • Malin:
   Visst är det irriterande. Den ena foten är liksom hur skön som helst.
   Ja, ja…. saker kunde varit värre. :)
   Kram Johanna

 2. Så fin du är varje dag. Jag tycker aldrig jag har något i garderoben men det är ju inte riktigt sant :-)) Kan du inte visa hur du sminkar dig, du ser så fräsch ut.

  Kram Clara

  • Clara:
   Vad gullig du är, tack!
   Sådana där dagar har jag också, ofta. :)
   Bra idé, jag gör gärna ett inlägg om hur jag sminkar mig. Brukar tipsa om produkter jag använder lite då och då men kan göra ett separat inlägg för min make till vardags.
   Kram Johanna

 3. Tack för inspirerande inlägg. Det är ju så sjukt snyggt med matchande väska till outfiten, men…Måste få fråga; tycker du inte det är jobbigt att “flytta runt” alla småsaker mellan väskorna hela tiden? Behöver pepp för att börja byta mellan mina väskor :)
  /Marie S

  • Marie:
   Tack snälla!
   Jag förstår helt vad du menar, det är ju lite pyssel men jag tycker inte det är jobbigt.
   Jag bara flyttar med allt “skräp” till nästa väska.
   Sedan har jag oftast flera läppglans, hårsnoddar etc utspridda lite här och var. Men klart mobil plånbok, blöjor, barnmat, nappar etc måste ju med. 😉
   Se det som ett litet tillfälle att rensa när du byter väska. Då slänger du allt strunt och skräp som man släpar runt på.
   Klart du ska använda alla dina väskor. :)
   Kram Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *