Rosa & svart

DSC05517 DSC05518 DSC05519 DSC05525

Detaljer från mitt skrivbord.

Julpynt i svart, inte mycket rött pytt här hemma.

Älskar de här stora stjärnorna som finns på flera ställen i vårt hus. Enkla och snygga att placera lite vart som helst. Häng dem flera stycken tillsammans eller ställ dem ensamma som jag gjort här ovan.

Den lilla sockersöta granen hittar du här.

Ljuslycktan i silver är från Skogsberg & Smart, en present från min mamma för säkert mer än sex år sedan. Hon har sådan himla koll min kära mor. Verkligen ett tränat öga för trender och vackra ting och ofta först med mycket.

.

6 thoughts on “Rosa & svart

 1. Hej Johanna!

  Hur går det med den där rougen, eller vad det var, du skulle testa?

  Kram Vivi:-)

  • Vivi:
   Jag tänkte faktiskt på den idag och att jag inte skrivit om den ännu.
   Jag har nämligen testat den. :)
   Inlägg kommer i veckan.
   Tack för påminnelse, har haft dåligt samvete för att jag inte gjort ett inlägg.
   Kramar Johanna

  • Maria:
   Tack Maria, vad gullig du är!
   stjärnorna är riktigt fina, vi har grå och vita här hemma också.
   Ha en fin dag!
   Kram Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *