Tacksam!

IMG_0303 IMG_0325 IMG_0317
IMG_0294 IMG_0298 IMG_0300 IMG_0315FullSizeRender

Alltså vilket lyckorus jag bär på. Varm och fylld med kärlek ända in i själen.

I söndags, utan minsta förvarning, överraskade mina tjejkompisar mig med världens finaste babyshower. En babyshower med extra allt, brunch, skratt, värme, spa-lyx, bastu, presenter och jag finner knappt ord för allt fint de ordnat. Känns inte som om jag klarar av att tacka nog och visa hur mycket detta betydde.

Så innerligt rörd och tacksam för denna dag och för de otroligt genuint fina vänner jag har lyckan att ha i mitt liv.

Ni är helt magiska, TACK!

.

 

Trevlig helg!

DSC02049 1

Ytterligare en vecka har passerat.

På fredagar brukar jag och barnen alltid göra något extra mys. Det har vi gjort enda sedan lilla C var liten. Behöver inte alltid vara så avancerade saker som sker.
Idag fick barnen önska och då ville de pussla och pyssla, göra fruktsallad och dricka varmchoklad.

Så då blev det just så. :)

Väldigt mysigt!

Nu har jag sjunkit ned i soffan, energin är slut för idag.
Tur att man får ny imorgon. 😉

Ha en fin helg kära ni!

.

Gott nytt fantastiskt 2017!

IMG_5523 DSC09076 IMG_6490 DSC09724 IMG_6499 IMG_6288 IMG_6269 DSC09537 IMG_6052 2 IMG_6030dsc00619

Nej, jag har inte fött barn eller slutat blogga bara varit lite upptagen med livet. :)

Vi har avslutat 2016 på bästa tänkbara sätt och firat in det nya året med fina vänner.

Jag är så tacksam och nöjd över allt livet har erbjudit oss så här långt. Vi är friska, barnen är lyckliga, vi har rest och upptäckt nya platser, både jag och min man jobbar med det vi brinner för. Vi har fina vänner och fantastiska familjer runt om oss.

Många nya bekantskaper och kontakter har knutits detta året, väldigt givande och härligt.
Jag har jobbat med att utvecklat mig själv som person och jobbar konstant på min mammaroll, något jag finner både intressant och extremt viktigt och kommer fortsätta med i det nya året.

Jag har även försökt att bli bättre på att prioritera saker i livet som ger energi istället för att ta. Att fokusera och lägga kraft på sunda och positiva relationer, samt att skjuta sig allt längre bort från destruktiva sådana.
Otroligt svårt och tungt, speciellt när man som jag är en känsloperson som alltid försöker se det goda och positiva hos allt och alla. Men att stå upp för sig själv och våga välja bort, är ibland helt avgörande för ett hälsosamt och lyckligt liv.

Har även funnit lyckan och passionen i att yoga. Vilken njutning för både kropp och själ.
TACK fina Deb!

För 2017 ser jag allra mest framemot att se barnen växa och lära sig mer, samt att välkomnandet av vår nya familjemedlem. Herregud, vad vi längtar!

Jag hoppas att alla i min närhet får må bra och njuta av livet, precis så som man skall.

Jag längtar efter att få börja träna på riktigt igen, det är något jag saknar enormt just nu. Att känna mig stark och pigg (piggare). Att jogga i naturen är mitt uppåt-tjack. :)
Det faktum att jag inte kan löpträna som vanligt och att jag inte längre kommer i mina älskade skinnbyxor, är faktiskt det jag tycker är tråkigast med en annars mycket bra graviditet.

Löjligt kanske. Min man tycker jag är helsnurrig som känner så. Men jag tänker att, det kunde ju vara värre åkommor än skinnbyxor och löpning. Eller hur? 😉

Okej hörni, tack för allt under 2016.

Bring it on 2017!

Puss på er!

.

Just nu

dsc01264

Så här ser dagens skrivbord ut.

En stor kopp te, lite energi, min röda Gucci och så min älskade dator. 😉

Solen skiner utanför, jobbar jag på riktigt bra nu så kanske jag kan hinna med en promenad på lunchen. Kom igen nu, vi kämpar på!

Stor kram till er alla. Fina ni som kikar in här så ofta och alltid är så gulliga.

Tack för det, för den fina stämningen ni bidrar till här på bloggen.

Kramar!

.

Family Flow

dsc01262 dsc01261

Livet alltså inte alltid det lättaste att få ihop alla gånger. Som mamma stöter man på en hel del utmaningar med sina små och med sig själv. Något jag konstant strävar efter är att vara den bästa möjliga förebild och förälder till mina barn som det bara går.

Jag gillar att fördjupa mig i ämnet, för att utveckla och förbättra min förmåga som mamma. Jag läser gärna på och senast tidigt i våras gick jag en helt fantastisk föräldrakurs som jag önskar att ALLA skulle gå. Skulle tipsat er om detta mycket tidigare men ni vet tiden, den där lilla detaljen, tiden. 😉

Inspirerande och härliga Ulrika bjuder på små enkla verktyg och lösningar som underlättar otroligt i vardagen med barnen. Allt för att du ska bli den där föräldern du vill vara.
Det är så himla häftigt att se hur du lätt bryter konflikter, avleder ett raseriutbrott eller får syskonen att klä på sig snabbt och lätt.

Jag är såld och därför vill jag tipsa er om Family Flow.

Där kan du dels anmäla dig till hennes populära föräldrakurs, ditt livs bästa investering.
Efter årskiftet kommer Ulrika erbjuda kursen även på distans, helt fantastiskt så att alla ute i landet får samma möjlighet.
Du kan läsa hennes dagliga blogginlägg, med små snabba och fyndiga tips för en enklare vardag.
Samt ladda ned hennes e-bok, som är en perfekt handbok för att underlätta i familjelivet. Och jag vågar nästan lova er, att det kommer bli förändring bara av att ladda ned och läsa den.

Jag har den själv på datorn och påminner mig själv lite då och då. Så välbehövligt och så viktigt.

Och nej, det här är inget sponsrat inlägg 😉 utan bara något jag själv brinner mycket för och verkligen vill dela med mig utav. :)

Kram på er alla fantastiska föräldrar!

Vi är grymma och våra barn är underbara!

.

Girls trip!

dsc00318 dsc00319

Nu har vi packat, fnittrat och grejat klart.

Nu är jag och lilla C påväg på vår första tjejresa. Så himla mysigt att få spendera några dagar bara med henne, min lilla roliga bästis.

Saknar dock redan lillebror som in i bänken. :)

Datorn får stanna hemma men kameran är med, så bilder från våra resa kommer när vi kommer hem igen. Har dock förberett med ett par tidsinställa inlägg för er, så kika gärna in här ändå.

Sedan har vi ju instagram, där kanske jag slänger ut en bild eller två.

Nu, mot Frankrike!

.

Indiska jul!

DSC00188 DSC00186 DSC00184 DSC00189DSC00232 DSC00181

I förra veckan när jag var på pressvisning hos Polhem PR, presenterade bl.a Indiska otroligt mycket fint inför hösten och vintern.

Tallrikar, glas, koppar och muggar i fantastiska former, mäster och färger. Kolla bara in den röda och svarta kollektionen som kommer lagom till jul. Hur underbara är dem inte?

Jag kommer hänga på låstet när de svarta landar i butik.

Finaste tröjorna i cashmere kan vi också vänta oss, jag kommer nog slå till på en ljusgrå.  :)

De två fina tjejerna från Indiska bar klänningar som finns i butik just nu. Så snygga tycker jag.
Hittade dem tyvärr inte online, men spring till din närmsta butik så skall du säkert hitta dem.

.

SVÄRTAN

I samarbete med IKEA

När man tänker på Indien och vilka färger som förknippas med landet, så tänker man kanske främst på starka kulörer så som exempelvis rött, rosa, lila, orange och gult. Eldiga färger som verkligen sticker ut och är i ögonfallande.

Sällan dyker grått, vitt och svart upp i tanken. Tills nu.

För den 9:e september lanserar IKEA en helt ny kollektion inspirerad av Indien, just med  toner i endast svart, grått och vitt.

Kollektionen heter SVÄRTAN.

Jag gillar den oerhört mycket. Den är mystisk, spännande och berättar en historia.

Älskar dess lekfulla mönster och kontraster som designern Martin Bergström har skapat för IKEA. Inspirationen till mönstren är fångade från Indiens landskap, gator och byar. Fantastiskt att kollektionen har växt fram tillsammans med många barn på plats, känns fint har de varit med och bidragit till denna fina och unika serie.

SVÄRTAN kommer bara att finnas på IKEA under en begränsad period. Serien består av bl.a sängläder, mattor, skålar och glas.

Så håll ett extra öga öppet för denna unika och magiska serie. Jag skall absolut ta mig en närmare titt när allt landar i IKEAS butiker.

Alltid roligt med nya, fina och prisvärda inredningsdetaljer. Det kan man aldrig få för mycket av. Dessutom ett enkelt sätt att förnya och förändra i hemmet.

Veckans lilla inredningstips! :)

Inlägget presenteras i samarbete med IKEA.

.