Julklappstips

julklappstips

Några av er kanske redan är klara med julhandlingen men många av er har efterfrågat tips på julklappar nu när det börjar närma sig.

Jag älskar jul och jag älskar att ge bort fina små genomtänkta saker.

Jag tycker det är väldigt mysigt och kul att handla just julklappar, men ofta är tiden tyvärr knapp och just detta året har jag inte allt för mycket tid över till att strosa på stan eller i ett köpcenter. Även om det är väldigt mysigt och stämningsfullt.

Så många av mina julklappar handlar jag faktiskt online. Väldigt smidigt, enkelt och bekvämt att kunna sitta hemma i lugn och ro på kvällarna efter att barnen lagt sig. Efter ett par dagar dyker grejerna upp hemma vid dörren. Toppen bra, tycker i alla fall jag. Det finns ett fullgott alternativ när livet inte är exakt som förut, dvs när tid var allt man hade. Ni förstår hur jag menar.

En online shop som jag nyligen fått upp ögonen för och inte riktigt tänkt på tidigare är CDON. Här hittar man ju klappar till hela familjen, till alla nära och kära och i alla tänkbara kategorier.
Välj bland leksaker till barnen, en bok till mannen, en tröja till flickvännen eller kanske en parfym till mamma.

Här ovan har jag och lilla C valt ut några av våra många favoriter. Dessa klappar önskar vi mer än gärna att vi hittar under våran fina gran i år.

Klickar du hem klapparna innan den 20:e december så hinner då få dem precis lagom till julafton.

.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *