Är du årets glasögonbärare?

Nu startar Specsavers tävling Årets Glasögonbärare.
Klassisk, sportig, retro, glammig – oavsett stil letar optikkedjan efter personer som bär sina glasögon med stolthet och integritet. Kanske är det du?

 image001

Tiden då glasögon uppfattas som en tråkig nödvändighet är förbi. Idag har glasögonen status som en viktig modeaccessoar, en detalj som du kan variera utifrån tillfälle, humör och säsong. Använder du bågar för att lyfta en klädoutfit och för att förmedla din stil och personlighet är detta tävlingen för dig. 

En semifinalist från varje län

21 personer röstas fram och får representera var sitt av Sveriges län. Den slutgiltiga vinnaren, samt andra- och tredjeplatstagaren, utses därefter både med hjälp av svenska folket och av en utvald namnkunnig jurys röster. En av årets jurymedlemmar är den LA-baserade journalisten Jennie Hammar, aktuell med glasögonserien Jennies val.

  Jag är själv stolt glasögonbärare och älskar hur bågar kan lyfta och komplettera en outfit. Jag kommer att leta efter en person som inspirerar mig och som bär glasögon för att förstärka sin personlighet. Precis som jag gör, säger Jennie Hammar.

image002

 Vinn en resa till Tanzania som ambassadör

Första pris är en resa till Tanzania som ambassadör för Specsavers välgörenhetsprojekt Ge Syn. Där får vinnaren tillsammans med Specsavers optiker och bloggaren Lotta Gray, ”Vimmelmamman”, göra syntester och dela ut glasögon till barn och vuxna och ge dem möjlighet att se, läsa, studera och försörja sig själva och sin familj. Lotta är själv en tidigare vinnare av tävlingen och innehavare av titeln Årets Glasögonbärare 2013.

 Vinnaren får dessutom en styling och medverkar i ett modejobb i Amelia tillsammans med andra- och tredjeplatstagaren. Samtliga vinnare och semifinalister får också glasögon från Bruuns Bazaar.

 

image003 

Så enkelt är du med och tävlar

·        Ladda upp en bild på dig själv i dina glasögon på specsavers.se/tavla.
·        Sista anmälningsdag är 3 september.
·        21 semifinalisterna presenteras den 12 september och är de deltagare som fått flest röster av allmänheten.
·        Av dessa röstas sedan tre finalister fram av svenska folket och juryn i Årets Glasögonbärare 2016. Vinnaren presenteras den 6 oktober.

Så in och tävla här, all lycka till!

.

(Inlägget presenteras i samarbete med specsavers.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *