SVÄRTAN

I samarbete med IKEA

När man tänker på Indien och vilka färger som förknippas med landet, så tänker man kanske främst på starka kulörer så som exempelvis rött, rosa, lila, orange och gult. Eldiga färger som verkligen sticker ut och är i ögonfallande.

Sällan dyker grått, vitt och svart upp i tanken. Tills nu.

För den 9:e september lanserar IKEA en helt ny kollektion inspirerad av Indien, just med  toner i endast svart, grått och vitt.

Kollektionen heter SVÄRTAN.

Jag gillar den oerhört mycket. Den är mystisk, spännande och berättar en historia.

Älskar dess lekfulla mönster och kontraster som designern Martin Bergström har skapat för IKEA. Inspirationen till mönstren är fångade från Indiens landskap, gator och byar. Fantastiskt att kollektionen har växt fram tillsammans med många barn på plats, känns fint har de varit med och bidragit till denna fina och unika serie.

SVÄRTAN kommer bara att finnas på IKEA under en begränsad period. Serien består av bl.a sängläder, mattor, skålar och glas.

Så håll ett extra öga öppet för denna unika och magiska serie. Jag skall absolut ta mig en närmare titt när allt landar i IKEAS butiker.

Alltid roligt med nya, fina och prisvärda inredningsdetaljer. Det kan man aldrig få för mycket av. Dessutom ett enkelt sätt att förnya och förändra i hemmet.

Veckans lilla inredningstips! :)

Inlägget presenteras i samarbete med IKEA.

.

One thought on “SVÄRTAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *