Varje dag…

fullsizerender img_8598

På något sätt mer eller mindre varje dag, försöker jag få till någon form av motion ute i friska luften. Just nu när snön har kommit och det är svårare att löpträna, älskar jag mina power walks, de ger mig så mycket energi och jag får tid till att reflektera och fundera.

Jag är extremt beroende av friskluft och att få röra på mig. Blir trött, nedstämd och känner mig inte alls stark och effektiv om jag inte får den där dagliga dosen av motion.

Faktum är att det nästan alltid finns lite tid över för motion om man bara prioriterar lite.

Jag tar mig tiden antingen innan jag lämnar barnen på dagis,  innan huset vaknar, innan jobbet eller på min lunch (äter då vid skrivbordet vilket många säkert inte tycker är bra, men det tycker jag 😉 . ) Eller på kvällen när barnen har lagt sig.

Rätt klädd och det är magiskt så här års, i morse såg jag ut så här.
Snön yrde och jag pulsade fram i vinterlandskapet.

Pigg och glad som en lärka har jag sedan fyllt på en massor med energi för en arbetsdag. :)

Helt underbart härligt!

Vad gör du för att må bra och få kraft?

.

4 thoughts on “Varje dag…

 1. Jag joggar i stan om vintern. Senast igår for jag fram i Vasastan. Sen går jag på pass 1-2 ggr i veckan.

  • Annika:
   Åh vad härligt, det är en fördel med stan. Att det oftast är lite mindre snö om vintern.
   Jag är sämre att gå på gym och pass. 😉
   Ha en fin dag!
   Kram Johanna

 2. Jag måste också ut! Om jag suttit framför datorn på jobbet hela dagen så tar jag alltid en löparrunda eller promenad på kvällen när barnen somnat. Lyssnar på poddar eller pratar med en kompis i telefon samtidigt :)

  • Mia:
   Visst är det underbart, så mycket energi det ger!
   Hoppas vi ses snart, det var såååå längesedan!
   kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *