Jag, häromdagen

IMG_0113

IMG_0120

Så här ser jag alltså ut som gravid i V33.

Nu är det inte lång tid kvar! :)

Magen och min kropp mår bra, känner mig stark och utöver alla inflammationer som härjat känner jag mig pigg och tacksam för att jag får må såpass bra.

Försöker röra på mig så mycket jag kan och hinner med. Men livet är minst sagt intensivt med två små gullungar här hemma som har sina behov och sina aktiviteter, hemmet, agenturen som skall rulla, även om många verkar tro att när man är egenföretagare är man superflexibel och behöver inte alls jobba så mycket.
Fel, fel, fel! En stor myt faktiskt. Faktum är att man aldrig är riktigt ledig som egenföretagare. Man har alltid dåligt samvete för allt man borde, skulle och måste göra. Även om man själv är sjuk, trött eller vabbar. Plus att det är en utmaning många gånger att hela tiden peppa och pusha sig själv. Men visst, många gånger är man väldigt flexibel och jag älskar att kunna styra mycket själv. Men, man är också bara sin egen lyckas smed. :)

Så kort och gott, livet går i ett just nu!
Nämnde jag att vi bygger ut och renoverar huset också? 😉

.

Klänning: Zara

Jeans: HM

Skor: Saint Laurent

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *