Tillbaka till vardagen…

DSC07322

Påsken är över för denna gången.

Den bjöd oss på snö, alldeles för få plusgrader men istället massor med kärlek, mys och värme från vår nya lilla familjemedlem och två storasyskon som är så förälskade sin nya lillebror. Dem är så fina mot honom.

Vi har tagit det väldigt lugnt, ätit god påskmiddag med familj, träffat lite vänner och sedan bara varit vi.
Jag känner att jag fortfarande har en del att hämta igen efter förlossningen, plus att amningen har tagit mycket kraft och energi denna gången. Så det har varit väldigt skönt att ta en dag i taget och inte ha några måsten.

Nu är vardagen igång igen, byggarna jobbar på med vår utbyggnad och barnen är på förskolan.

Nu ska jag ta mig ut på en härlig promenad med barnvagnen, som jag längtat efter just det.
Äntligen!

.

One thought on “Tillbaka till vardagen…

  1. Tänk att man inte ska kunna få en enkel amning när det är tredje barnet?! Tycker verkligen man är värd det. Jag hade jättetufft med Ella. Men det blir ju bra tillslut och då glömmer man så fort.

    Stort grattis igen till nya familjemedlemmen ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *