Semester, nytt år och nya tag…

IMG_3621-1 IMG_3581 IMG_3769 IMG_3615 IMG_3771IMG_3638 IMG_3772

Har hon slutat att blogga har ni säkert tänkt?

Många frågor har jag fått från alla möjliga håll om vart jag tagit vägen.

Saken är den att jag tog mig en välförtjänt och nyttig paus från sociala medier under julen.
Kollade inte min mail på två veckor, hade bara wi-fi en timme på kvällen och lät bloggen vila.

Hängde med mina underbara person i Florida. Firade jul i Orlando med min mamma och pappa, min bror med familj och gjorde Disney World, Sea World och hela paketet. Bilade med barnen till Naples, där vi firade nyår hängde på stranden, spelade strandtennis i flera timmar, åt gott och bara hade det underbart.

Därför ville jag pausa lite här. För att kunna vara helt närvarande där.

Välbehövligt och sunt, enligt mig. Som en semester från vilket jobb som helst.
För så är det ju, bloggen är en del av mitt jobb.

Hur som helst, när vi väl kom hem hade jag såklart tusen saker att ta igen både på jobbet och privat. Plus att vi har haft både magsjuka och feber. Så därav den långa bloggpausen. Längre än tänkt. Men så blir ju saker sällan som man tänkt. 😉

Men nu är jag här igen.

Trist kanske att se sol och bad bilder från Florida nu när det redan passerat.
Men kanske skall någon av er på en varmare semester snart och då är det ju alltid kul med lite inspiration. Jag kommer varva semesterbilder med vardagen i nuet.
Ok?

Många kramar till er och hoppas 2020 börjat fantastiskt!

Klänning: By Malina, andra färger här.

Skor: Isabel Marant, liknande här.

Solglasögon: Chimi

(inlägget innehåller köplänkar)

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *