Just nu!

I väntan på att J ska komma hem från Orlando så har jag plockat fram mina favoriter.

Peanut butter som breds på en ruta mörk choklad är himmelskt. Jag höjde på ögonbrynen första gången jag hörde det, men efter att ha testat är jag helt fast.

Det är så sjukt gott, ni måste prova!

.

8 thoughts on “Just nu!

  1. Men åh så gott, jag älskar allt onyttigt och kladdigt :)

    Hoppas ni får en bra start på veckan vännen.

    Stooor kram

  2. Ja visst är det sjukt gott.;) Peanut butter är gott tillsammans med väldigt mycket. Det är bara att testa sig fram. Min son kör med peanut butter & tonfisk på hårda mackor. Det låter helt galet men han gillar det (själv har jag inte testat det eftersom jag är veg.).
    Ha det så jättebra nu tiden ni har kvar innan ni återväder hem till detta snöland. KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *