Gårdagens

IMG_7519

IMG_7525

Just nu är det mycket fix och mentalträning inför morgondagens förskolestart.

Känns spännande men ändå väldigt känslosamt och jobbigt.

Min lilla C känns ju fortfarande så liten. Min lilla skugga som är mig i hälarna dagarna i ända.

Ja ni förstår säkert att känslorna och tankarna är lite överallt just nu.

.

Blus: Zara

Shorts: Zara

Skor: Garderobsfynd

Väska: Marc By Marc Jacobs

.

7 thoughts on “Gårdagens

 1. Oj då förstår precis hur du känner dig. Kommer ihåg det som igår när mina skulle lämnas bort det var superjobbigt men det var nog mest för mig för ungarna hade det hur kul &bra som helst 😉
  Tack snälla fina för dina kommentarer det är alltid så roligt när någon skriver nåt litet. Tar gärna emot feedback också på saker som ni saknar eller vill se mer av (eller inte se alls kanske).
  HA EN FIN DAG I SOLEN NU 😀 / ANNA

 2. Hoppas det går bra Johanna! Deg tror jag säkert. Men det är klart att det är en stor omställning för er alla;)

  Himla fin du är. Älskar dina färgkombos!
  Kram!

 3. Åh vad härligt färgglad du är min fina bloggis!
  Vet precis hur det känns. Har varit med om det själv såklart… Men nu är det dags för C att hitta lite kompisar på egen hand 😉
  Ska tänka på er imorgon <3
  Puss!

 4. Ja tror att jag förstår precis hur du känner. Vår lilla flicka börjar förskolan först i början av nästa år men jag har precis börjat jobba och det har varit riktigt jobbigt. Man är ju som ett och när det är dags med jobb eller förskola känner man sig alltid lite halv utan sitt lilla hjärta tycker jag. Har fortfarande en liten klump i halsen varje morgon när jag åker hemifrån. Men det kommer nog gå jättebra och det är ju faktiskt helt okej att som föräldrar tycka att det är lite jobbigt. Det hör nog till:) du är strålande vacker som alltid! Kram Linnéa

 5. Jag har ju själv inte barn men kan ändå förstå att det måste vara JÄTTE jobbigt!!! Herregud. Precis som du skriver, ni har hängt ihop en stund. MEN hon försvinner ju inte för det och du ska se att efter ett par dagar känns allt bättre!
  Nu får du fokusera på DIG!
  På tal om dig… Grymt snygg i rosa!
  Stor kram <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *