Vintervitt och glitter

DSC01786 DSC01798

Började min tisdagsmorgon som vanligt med ett härligt yogapass.

Magen börjar dock göra sig påmind och jag är långt ifrån så smidig och stark som tidigare, men innerligt glad att jag fortfarande orkar och kan träna. Mycket tack vara min duktiga yogalärare Deborah, så kunnig och påläst.

Alltså, jag hade inte klackar och glitterbyxor på mig på yogan. 😉
Outfiten är ifrån i lördags då vi hade folk här hemma.

.

Blus: HM

Byxor: HM

Skor: Saint Laurent

7 thoughts on “Vintervitt och glitter

 1. Den där byxan inväntar jag ett tillfälle att dra på mig den igen! Gillar den, men har inte riktigt kommit fram till vad jag vill ha på överkroppen då jag mest äger svarta toppar. Det blir lite trist.

  • Annika:
   Men svart är ju jätte snyggt till.
   Eller en enkel jeansskjorta, en stickad tröja. :)
   Ja, vad som helst nästan.
   Fram med byxorna nu. :)
   Stor kram och trevlig helg fina du!
   /johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *