Helgen….

DSC03571 DSC03566

Goddag kära ni!

Hoppas ni haft en fin helg. Det har vi, väldigt härlig och väldigt intensiv. :)

Fredags häng med kompisar här hemma efter jobb och förskola. Blir bortskämd med presenter bl.a tröjan på bilderna. Cykeltur, lek i skogen och min första joggingrunda sedan förlossningen i lördags. Så jäkla skönt, så jäkla stolt över mig själv som nu känner mig stark och återhämtad igen. Kroppen är så cool.
Hela min vanliga runda, men i lugnt tempo och med mycket extra flås. :)
Men det spelar ju ingen roll, jag gjorde det. Jag är påväg tillbaka!

Sedan pyjamasparty och tjej middag med lilla C och hennes tjejkompisar. Lyckan i att deras mammor också råkar vara mina fina och härliga vänner.
Vilken kväll, vilken mat!!!!

Söndagen bestod av diverse fix med vårt bygge och byggare, de jobbar jämt känns det som. Även vi, jösses vad vi har slitit varje helg och mer eller mindre varje kväll med att få ihop och få klart allt här hemma. Ni som vet, ni vet.
Många klappar på axeln till oss som roddar allt det här samtidigt som vi har tre små barn, plus allt annat som hör livet till osv. Behöver jag ens nämna att vi är helt slut 😉 . Vilken resa detta varit alltså.
Hur som helst så byggde vi klart lill C´s garderob, så vi kan få ordning på alla sovrum och förbättra nattsömnen för samtliga 😉 .  Sedan födelsedagskalas med vår lilla extrafamilj vars dotter fyllde år. Ett perfekt avslut på en väldigt bra helg.

Vilken helg hörni!

Nu, jobb vid datorn och sedan försöka röja och ta tag i projekt källare. Tänk, att det aldrig tar slut….;)

Tröja: Present från min kompis.

Skinnbyxor: Michael Kors

.

One thought on “Helgen….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *