Dagens outfit

Kappa: After Pant´s

Finstickad tröja: Weekday

Jeans: Massimo Dutti

Skor: Minnetonka

.

C sover och jag ska försöka plocka ihop lite till bloppisen. Hon kör dock endast på powernaps nu mera så får se hur mycket jag hinner innan hon vaknar.

Önskar er en fin onsdag!

.

17 thoughts on “Dagens outfit

 1. Ohhh tack så mycket =), ja men precis, man blir så trött på det efter ett tag och jag har insett att min egna hårfärg är inte så dum egentligen, men antar att jag kommer bleka det igen till sommaren, skratt.

  / Ha en supertrevlig onsdag du med samt superfiiiiint, snygg outfit och fina du
  kramar

 2. Åh vilken läcker jacka :) Du är lika snygg! Ni ser ut att ha det så vitt och fint hos er! Du vet ju hur galen jag är i hem och inredning så nyfiken är jag :)

  Kram kram kram

 3. Hej gulle dej!
  Den kappan är helt fantastiskt snygg med alla små detaljer… Och du är också snygg såklart, du har sånt fint ljus i alla dina bilder :-)
  Kram på dig och C, ha en finfin dag!

 4. Så snygg du är!! Och jackan är helt underbar. Håller med min namne, du har alltid så bra kvalitet på dina bilder. Vilken kamera använder du? Och har du någon extern blixt? Ha en fin dag. Kram

  • Annika:
   Tack vad gullig du är. :)
   Alla mina bilder är tagna med en liten digitalsystem kamera, Panasonic Lumix GF3. Med ett 14mm pancake objektiv. Jag använder ingen blixt utan använder bara vitbalansen.
   Ha en fin dag du med!
   Kram kram!!

 5. Snygga du!
  Powernaps känner man igen;) Minelle har gått frn att sova 2-3 timmar till typ 40 min… Sedan är det full fart som gäller ! 😉

  • Malin:
   Åh precis samma här.
   Förr sov hon precis så men nu, 30 minuter sedan klarvaken. :)
   Ja, ja…bara de är glada och mår bra.
   Kram kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *