Dagens outfit

Nyss hemkommen från frissan, härligt att bli lite ompysslad ibland. Hon kunde inte trolla men lyckades i alla fall få bort min hemska utväxt och blåsa det rakt, vilket jag aldrig har tid eller ork till själv.

Tusen tack fina ni för alla härliga kommentarer ni lämnar och tack för att ni delade med er av era hårhistorier.

Många kramar och trevlig helg till er!

Tweed: Zara

T-shirt: Lindex

Byxor: Zara

♥.

(C´s lilla hand kom visst med längst ned i hörnet på tredje bilden, alltid nära mamma.)

.

20 thoughts on “Dagens outfit

  1. Åh så snyggt håret blev! Suck… jag borde också ta mig till frisören. Kan bara inte bestämma mig för om jag ska färga ljusare – eller mörkare… dessutom blir jag alltid missnöjd efter ett frisörbesök. Har svårt för att hitta ngn som jag verkligen litar på.

    Hoppas du får en fin helg med familjen, kram!

  2. Well hello beautiful! Håret blev ursnyggt! Jag orkar ju aldrig föna det rakt heller, det är bara min frisör som gör det på mig 😉 Ibland blir det plattången men knappt det heller nuförtiden…
    Stor kram fina du och ha en mysig lördagskväll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *